Inschrijven Wedstrijden

Inschrijven en inschrijfgeld
Inschrijven gaat via www.jbn.toernooi.nl. Graag exacte gewicht opgeven. Betaling geschiedt direct via iDEAL. Het inschrijfgeld is afhankelijk van de leeftijdsklasse èn het moment van inschrijven:

  • Voor de -17 en de +17: € 20,-, Let op: bij inschrijving na 1 november geldt het hogere tarief van € 30,-
  • Voor de -12 en de -15: € 15,-, Let op: bij inschrijving na 1 november geldt het hogere tarief van € 25,-

Bij over-inschrijvingen wordt het inschrijfgeld teruggestort. Bij inschrijving geeft u automatisch toestemming voor de elektronische opslag en het openbaar maken van de wedstrijdresultaten, het maken en publiceren van foto’s en beeldmateriaal. Daarnaast geldt de verplichting tot het dragen van een gesponsord rugembleem, welke door de organisatie op de wedstrijddag wordt verstrekt.

Sluitingsdatum

Alle inschrijvingen en betalingen dienen uiterlijk op 24 november 2024 in het bezit te zijn van het wedstrijdsecretariaat. De inschrijving sluit echter bij het bereiken van het maximaal aantal deelnemers dat door de organisatie is bepaald. Het JBN meetmoment -17 kent geen maximum, echter de uiterste inschrijfdatum dient in acht genomen te worden.

Gewichtswijzigingen
Op www.jbn.toernooi.nl kunnen alle inschrijvingen worden bekeken en gecontroleerd. Gewichtswijzigingen kunnen kosteloos worden doorgegeven tot dinsdag 3 december 2024. Op de wedstrijddag zijn de kosten voor ompoulen € 5,-.