Inschrijven Wedstrijden

Inschrijven en inschrijfgeld

Inschrijven gaat op de volgende wijze: Elke judoschool kan één contactpersoon opgeven. Deze persoon maakt een inlog aan op de website www.jbn.toernooi.nl en kan deelnemers inschrijven tot het maximum. Graag exacte gewicht opgeven.

Betaling geschiedt direct via iDEAL of door het inschrijfgeld zelf over te maken. Inschrijving is pas definitief als de betaling binnen is. Voor de leeftijdsklassen -17 en 17+ bedraagt het inschrijfgeld € 16,-. Voor de overige leeftijdsklassen is het inschrijfgeld € 11,-. Bij over-inschrijvingen wordt het inschrijfgeld teruggestort.

Bij inschrijving geeft u automatisch toestemming voor de elektronische opslag en het openbaar maken van de wedstrijdresultaten en het maken en publiceren van foto’s en beeldmateriaal.

Sluitingsdatum

Alle inschrijvingen en betalingen dienen uiterlijk op 14 november 2021 in het bezit te zijn van het wedstrijdsecretariaat. De inschrijving sluit echter bij het bereiken van het maximaal aantal deelnemers dat door de organisatie is bepaald. Het JBN meetmoment -17 kent geen maximum, echter de uiterste inschrijfdatum dient in acht genomen te worden.

Gewichtswijzigingen
Op www.jbn.toernooi.nl kunnen alle inschrijvingen worden bekeken en gecontroleerd. Gewichtswijzigingen kunnen kosteloos worden doorgegeven tot dinsdag 7 december 20.00 uur. Op de wedstrijddag zijn de kosten voor ompoulen € 5,-.

Inschrijven IPPONTIME trainingskamp

RTC NO locatie Enschede organiseert aansluitend maandag 17 december en dinsdag 18 december een trainingskamp.
Deelname voor -15 en -17 judoka’s. Kosten 4 trainingen € 50,- (incl 2x lunch en t-shirt). Losse trainingen € 12,50.

Opgave vindt plaats door een aparte inschrijflijst te e-mailen naar rtcjdudoenschede@gmail.com.
De kosten dienen vooraf overgemaakt te zijn op RTC bankrekening NL55RABO 0310753406 tnv rtcjudoenschede o.v.v. Ippon time trainingskamp 2019 en clubnaam.
Voor meer informatie e-mail naar rtcjdudoenschede@gmail.com.